Ce ne oferă un imobil de 100.000 de euro în Arad? - articol apărut pe site-ul Aradon.ro

În prezent un apartament modest cu 3 camere și suprafața de 90-100 metri pătrați utili ajunge să coste, în medie, peste 130.000 de euro în București și peste 150.000 de euro în Cluj-Napoca, conform analizeimobiliare.ro. Din acest punct de vedere, putem spune că piața imobiliară arădeană își păstrează normalitatea prețurilor. Ne situăm la aproximativ 900 euro/ mp, însă atunci când vorbim de 1000 de euro / mp sau peste această cifră, astfel de oferte cu siguranță ar trebui să intre în categoria imobilelor noi moderne sau de lux.

Pentru că fiecare cumpărător are așteptarea ca prețul plătit să aducă o satisfacție pe măsură, un apartament de 100.000 de euro în Arad va fi un apartament situat în cea mai bună zonă, complet mobilat și utilat, bineînțeles în bloc nou și spațios. Pe scurt, un apartament sau o casă care să ofere tot confortul, fie că vorbim de locuință, fie de investiție.

Iată câteva exemple de imobile cu prețuri între 90.000 și 110.000 euro.

http://www.goldenimobiliare.ro/detalii/205-comision-0-apartament-3-camere-bloc-nou-ared-kaufland-mobilat-%C8%99i-utilat.html

Acest apartament cu 3 camere este situat în bloc nou, în cartierul rezidențial Ared-Kaufland, se vinde complet mobilat și utilat, inclusiv electrocasnicele, fiind amenajat modern cu materiale de calitate. Noul proprietar îl va putea ocupa direct sau îl va putea închiria la un preț de 550 euro și costă 98.000 Euro.

http://www.goldenimobiliare.ro/detalii/26-apartament-lux-bloc-nou--bermo-kaufland-mobilat-%C8%99i-utilat-cu-garaj-comision-0.html

Un alt apartament de lux, cu 3 camere, situat în zona Banu Mărăcine, complexul Bermo Kaufland, se poate cumpăra cu prețul de 110.000 euro. Si acest imobil oferă una dintre cele mai generoase suprafețe utile din blocurile noi din Arad, are 110 mp utili, amenajări moderne și timp câștigat pentru noul proprietar pentru că se vinde de asemenea mobilat și utilat cu tot ce este în el.

 

Probabil mulți cumpărători vor spune că își pot cumpăra cu acești bani o casă nouă. Și da, așa este. În Arad putem găsi în prețul de 100.000 euro și case spațioase, situate în zone liniștite și mai presus de toate, deja amenajate lux și care se vând complet mobilate și utilate, scutindu-l pe noul proprietar de stresul construirii unei case de la zero sau amenajării ei.

http://www.goldenimobiliare.ro/detalii/129-vila-noua-pm-amenajata-lux-via-carmina-comision-0-.html

O astfel de casă este cea de mai sus, vilă nouă P+M, situată în cartierul Via Carmina, cu o suprafață de 118 mp utili și un preț de 100.000 euro, negociabil, deci aproximativ 840 euro / mp.

Așadar, imobilele pentru care plătim peste 1000 euro / mp își merită investiția pentru că oferă confort, intimitate, siguranță, spații generoase bine proporționate și aerisite, timp, noul proprietar se va putea muta direct, accesibilitate, toate fiind în zone apropiate de punctele de interes din oraș și profit pentru că pot fi închiriate imediat ce au fost achiziționate.

Ofertele de mai sus se pot cumpăra cu comision 0% și pot fi vizualizate pe site-ul www.goldenimobiliare.ro. De asemenea, ele pot fi vizitate apelând numărul de telefon 0733 679 072.

Link-urile pentru cele trei imobile le găsiți mai jos:

https://bit.ly/2Vh7kIg

https://bit.ly/2PcSFfO

https://bit.ly/2JgDEJR