Concurs de sarbatori #6AniDeGolden

Cu ocazia celor #6AniDeGolden, v-am pregătit un concurs cu gust de sărbătoare pe pagina noastră de Facebook.

Pentru că bucuria sărbătorilor de iarnă se simte cel mai bine împreună, ACASĂ, din sacul lui Moș Crăciun am ales pentru tine un premiu de care să te bucuri alături de cei dragi. 

Darul nostru constă într-o ședință foto profesională de Crăciun, un coș plin de bunătăți și specialități pentru masa de sărbători, cărți motivaționale pe care să le citești lângă bradul împodobit și produse din partea Golden Real Estate de care să te bucuri și după ce Crăciunul a trecut.

Ca să participi la concurs, va trebui să:

1. Apreciezi (LIKE) pagina noastră de Facebook

2. Etichetezi (TAG) în comentarii la postarea concursului trei prieteni care crezi că s-ar bucura să afle de acest concurs.

3. Distribui (SHARE) public postarea pe profilul tău.

Opțional – nu e obligatoriu, dar e de apreciat (mai ales dacă iubești magia Crăciunului) să distribui concursul în povestea ta (STORY).

Înscrierea în concurs se poate face până în data de 20 decembrie, ora 14:00. Câștigătorul va fi ales aleatoriu dintre participanții care au îndeplinit toate condițiile de mai sus și va fi anunțat în data de 20 decembrie, după ora 20:00, atât personal, cât și public în postarea concursului.

Mult succes! ❤️

#giveaway #GoldenRealEstate #MagiaSarbatorilor

REGULAMENT GIVEAWAY DE SĂRBĂTORI „6 ANI DE GOLDEN”

 

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI  

Organizatorul campaniei publicitare este GOLDEN REAL ESTATE CONSULTING SRL, cu sediul social în Arad, Bulevardul Revoluției nr. 33 A, județul Arad, înregistrată la Registrul Comerțului sub J02/1276/2014  CUI: 33900394.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit în continuare „Regulament”) și este obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială, cu minim 24 de ore înaintea schimbării regulamentului.

 

SECȚIUNEA 2. LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI  

Concursul se va desfășura în perioada 14 - 20 decembrie 2020 pe pagina de Facebook Golden Real Estate https://www.facebook.com/goldenrealestatearad

 

SECȚIUNEA 3. DREPTURILE ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-și valida participarea cu domiciliul pe teritoriul Romaniei.

Nu pot participa familia sau rudele de gradul I ai organizatorului.

Participarea la acest concurs implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

 

SECȚIUNEA 4. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresă justiției.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorului.

 

SECȚIUNEA 5. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul este disponibil oricărui solicitant, în mod gratuit, pe întreaga durată a concursului pe site.ul www.goldenimobiliare.ro

Organizatorul nu își va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoașterea ori necunoașterea regulamentului și a modificărilor acestuia de către participanți, cât timp acestea au fost puse la dispoziția participanților.

Participarea la concurs implică cunoașterea și acceptarea integral, expresă și neechivocă a regulamentului.

 

SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Aprecierea (LIKE) paginii de Facebook.

Etichetarea (TAG) în comentarii la postarea concursului a trei prieteni.

Distribuirea (SHARE) publică a postării pe profilulul personal.

Opțional – distribuirea concursul la poveste (STORY)

Ȋnscrierile care nu respectă prevederile prezentului Regulament nu vor fi validate.

 

SECȚIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI  

Ȋn cadrul acestui concurs este acordat, prin tragere la sorți, un singur premiu ce constă într-o ședință profesională de Crăciun, un coș cu bunătăți pentru masa de sărbători, cărți motivaționale și produse din partea Golden Real Estate.

Valoarea premiului acordat nu poate fi preschimbată în bani.

În cazul refuzului Castigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigător înțelegând că respectivul câștigător nu dorește să între în posesia premiului), acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Refuzul de a primi premiul trebuie să fie expres exprimat în termen de maxim24 ore de la data la care Organizatorul l-a înștiințat pe Câștigător de câștigarea premiului. Dacă potențialul Câștigător nu-și manifestă nicio opțiune în acest termen, premiul se atribuie altei persoane participante la concurs printr-o nouă extragere.

 

SECȚIUNEA 7. DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORULUI ȘI PREDAREA PREMIULUI

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți dintre cei care îndeplinesc condițiile de mai sus, folosind site-ul Random.org pentru a asigura șanse egale fiecărui participant care indeplinește condițiile de eligibilitate în data de 20 decembrie.

Câștigătorul va fi anunțat prin mesaj privat pe contul de Facebook cu care au participat la concurs, cât și printr-o notă adăugată la postarea concursului.

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el.  

Premiul se va ridica personal de la sediul agenției, iar dacă câștigătorul nu locuiește pe raza județului Arad, va fi expediat curier la adresa de resedință furnizată de câștigător prin mesaj privat.

 

SECTIUNEA 8. ÎNCETAREA CONCURSULUI  

Prezentul Concurs va înceta de drept în data de 20 Decembrie, ora 20:00 și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră care ar face imposibilă derularea sa.

 

SECTIUNEA 9. LITIGII  

Prezenții termeni și condiții generale trebuie interpretați în conformitate cu legislația română. Organizatorii au dreptul de a retrage, modifica sau completa regulile de participare la concursul pe care îl organizează, de a schimba formatul, durata sau termenii concursului, ori de a amâna sau anula concursul.

În cazul unor litigii apărute între Organizatorul Concursului și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competente.