Premiem din nou elevii de nota 10 la #BAC2021

Suntem bucuroși și mândri totodată să premiem și anul acesta elevii din județul Arad care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat.

Este al treilea an în care agenția imobiliară Golden Real Estate îi recompensează pe tinerii de clasa a XII-a care au depus tot efortul, motivația și pasiunea pentru studiu, reușind performanța de a obține media 10 la BAC.

Anul acesta, la nivelul județului Arad s-au înregistrat trei medii de 10 pe linie, premianții fiind Marian Neamțiu, Oana Miruna Palcu și Tudor Lile, toți elevi ai aceluiași liceu, Colegiul Național „Moise Nicoară” Arad.

Așteptăm rezultatele finale după contestații pentru a-i putea premia și felicita pe toți așa cum se cuvine.

Vă reamintim, anul trecut, Golden Real Estate a fost singura companie privată din Arad care a premiat elevii din județul nostru cu media 10 la examenul de Bacalaureat.

La sediul de pe B-dul Revoluției, Raluca Teodora Berceni, Maria Cristina Chioseaua și Mălina Magdalena Mărtoiu de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, Alexandru Tomuța de la Colegiul Național „Vasile Goldiș” și Simina Ispas de la Colegiul Național Preparandia Dimitrie Țichindeal au fost surprinși cu cărți, bani și diplome „Arădeni de viitor”, premii care au fost înmânate de absolventele de 10 din anul precedent, Mara Popa și Diana Iuga.

Suntem nerăbdători să aflăm rezultatele de după contestații pentru a vedea dacă mai sunt și alți tineri arădeni de 10 la BAC. Toți cei care au reușit această performanță vor fi premiați la sediul nostru cu bani, cărți de dezvoltare persoanlă și diplome.

Susținem  educația și ne dorim să-i motivăm pe elevi să-și îmbunătățească rezultatele la învățătură și totodată să-i inspirăm și pe alții să investească în generațiile care vin.