Premiem performanța și anul acesta!

Pentru că susținem educația și dorim să-i încurajăm pe elevi să iubească învățătura, pentru că apreciem performanța și aceasta trebuie să fie recompensată, am decis să premiem și anul acesta elevii din județul Arad care reușesc să obțină nota 10 la BAC!

Premiul constă într-o sumă de bani, un pachet cu cărți de dezvoltare personală, diplomă și o zi în compania noastră în care veți afla mai multe despre domeniul imobiliar.

Vă reamintim, anul trecut Golden Real Estate a fost singura companie privată din Arad care a premiat elevii din județul nostru cu media 10 la examenul de Bacalaureat. La sediul de pe B-dul Revoluției, Mara și Diana, elevele de la Colegiul Național Preparandia Dimitrie Țichindeal care au reușit această performanță, au fost surprinse cu cărți, bani și diplome “Arădeni de viitor”.

“Mă așteptam ca pe lângă timpul acordat să primesc premii frumoase, dar nicio secundă nu m-am gândit că veți tine cont de putinele cuvinte spuse într-un articol anterior, unde am precizat că doresc să fac design vestimentar! Mi-ați oferit cea mai potrivită carte pe care am cautat-o și mi-am dorit-o de foarte mult timp.

Am rămas profund impresionată! Sunt sigură că veți inspira și încuraja multe persoane, pe mine m-ați inspirat deja și m-ați determinat să îmi doresc să fiu din ce în ce mai bună în tot ceea ce va urma! Mă bucur că am avut ocazia să petrecem împreună ore pline de povești, râsete și baghete delicioase.” – Popa Mara

“Am avut parte de o experiență fantastică la Golden Real Estate, în urma căreia am plecat cu o mini febră musculară la obraji. Vă mulțumesc din suflet pentru primire și dedicație, oameni frumoși!” – Iuga Diana

Au fost cuvintele celor două eleve, exprimate după premierea organizată de agenția imobiliară Golden Real Estate.

 Vă urăm succes, concentrare și fără emoții!