Vile la preț de apartament în cartierul Europa Grand Village

Interviu apărut pe site-ul de știri aradon.ro 

Să ne putem bucura de o casă nouă P+M, cu trei dormitoare și trei băi, un living luminos și două terase, toate la un preț pe care la ora actuală îl plătim pentru un apartament, pare un vis irealizabil. Ionel Rășinar, reprezentantul companiei Golden Real Estate, promoter pentru cartierul Europa Grand Village, ne asigură că visul este cât se poate de real. În plus, până la sfârșitul lunii aprilie este valabilă o reducere de 2.500 de euro pentru cei care achiziționează modelul de casă Moravia.

A: Domnule Rășinar, ce primesc cumpărătorii acestui model de casă în schimbul prețului plătit pentru ea?

IR: Cei care aleg să locuiască în vila Moravia, primesc un teren generos, spațiu util peste medie, preț imbatabil, multiple variante de finanțare, spații multiple de depozitare, băi pentru fiecare dormitor, împărțire excelentă și o locație la 10 minute de Zona Industrială Arad și la 15 minute de Centrul Municipiului Arad!

A: Ce variante de finanțare au clienții mai exact?

IR: Variantele de achiziție sunt mai mult decât flexibile. Vila Moravia se poate cumpăra prin programul Prima Casă, credit ipotecar sau chiar plata în tranșe pe 5 ani la dezvoltator.

 

A: În ce stadiu se predă ?

IR: Vila Moravia se predă la stadiul de semifinisat, are utilități branșate, apă, curent, canalizare, instalații sanitare, instalații electrice, pereți zugrăviți cu glet și lavabil alb, geamuri PVC, gard și izolație termică cu polistiren de 10 cm.

A: Mai există și alte modele de vile construite aici și ce prețuri au acestea?

IR: Da, în cartier sunt disponibile două modele de vile pe doua nivele, Boemia și Moravia, fiecare având teren generos de 450 mp, un design modern și un preț imbatabil. Vila Boemia are un preț de 57.500 euro, având o suprafață mai mică față de Moravia, mai exact 180 mp suprafața construită și 115,32 mp utili.

Vila Moravia are prețul de listă 67.500 euro, însă, așa cum spuneam, până la sfârșitul acestei luni, clienții noștri au parte de o reducere de 2.500 euro, rezultând un preț final de 65.000 euro. Suprafața construită a acesteia este de 220 mp, iar suprafața utilă are 140 mp.

A: De ce să alegem să locuim în acest cartier?

IR: Voi răspunde cu ceea ce au spus cele peste 60 de familii care ne-au ales până acum. Pentru liniște, distanța mică față de Arad și Zona Industrială, suprafața terenului, peste suprafațele disponibile în cartierele noi din Arad, și nu în ultimul rând, pentru prețul foarte bun.

Vezi întregul articol pe site-ul Aradon la adresa: http://www.aradon.ro/vile-la-pret-de-apartament-in-cartierul-europa-grand-village/2240135?fbclid=IwAR2BHbWCHMtFxahKZ3CFsu3XbtNL-9MRVBhtQSJeqfdKF9l5zyMmaAfTr8g